پروفسور نادر توسلی در مدرسه کسبوکار لندن درس میدهد و در این دوره تفاوت دو رویکرد به برندینگ (برندسازی) را تشریح میکند. یکی رویکرد سنتی است که در آن، برند هویتی تصویری و وعدهای است که به مصرفکنندگان ارائه میشود. دومی رویکردی است که برندها را در قالب تجربه مشتری ارائه میدهد و تمام اجزای سازمان در آن دخیل هستند. این دوره شما را برای شکلدهی برندهای خودتان آماده میکند و در ویدئوهای آن از مهمانانی دعوت شده است که در حوزه برندینگ سرآمد و حرفهای هستند.
هدف این دوره این است که برداشت ما از برند صرفاً هویتی، تصویری (مانند لوگو) یا عکس (چیزهایی که مشتری به برند ربط میدهد) نباشد و در عوض برند را در قالب تجربه مشتری در همان لحظهها ببینیم. این تجربه باید در تمام مسیری ایجاد شود که مشتری بهسوی محصول طی میکند؛ بنابراین، همه افرادی که در سازمان دخیل هستند باید در ارائه آن به مشتری همکاری کنند؛ بنابراین برند صرفاً وعدهای بیرونی نیست که به مشتری میدهیم، بلکه از طریق اجرای راهبرد کسبوکار، رفتارهای درونی برند محور و تغییرهای فرهنگی (درونسازمانی) ایجاد میکنیم.
شما با این مهارتها آشنا خواهید شد و تمرینشان خواهید کرد:
- نحوه ساختن برند با دیدگاه وسیع سازمانی
- نحوه پیشبردن تغییر فرهنگی برند محور باتکیهبر رویههای نیروی انسانی در هسته سازمان (این یعنی برند فقط برونده، خشکوخالی نبوده است و بهعنوان اهرم به کار میرود)
- نحوه ساخت برند در فرهنگها و موقعیتهای جغرافیایی گوناگون برای شرکتهای چند برندی
- نحوه اندازهگیری سلامت برند به روشهای نو، از نظر درونی و بیرونی
- نحوه ارزشدهی و جلبکردن درآمد به برد در کل سازمان (معرفی مفهوم جدیدی از ماهیت برند کارمند محور) و تفاوت آن با ارزشگذاری برند در قالب دارایی ملموس
در این دوره از جنبههای زیر خود را پیشرفت دهید:
- ذهن: درک بهتری از رویه در حال تکامل مدیریت برند پیدا کنید.
- دل: برای ورود به تحویل برند خودتان انگیزه پیدا کنید (فارغ از اینکه جایگاهتان در سازمان چیست) و به این واسطه ارزشی برتر را برای مشتری و سازمان خویش به ارمغان آورید.
- دستها (عمل): آموختهها را در عمل پیاده کنید. نقلقولی از کنفوسیوس: «میشنوم و فراموش میکنم. میبینم و یادم میماند. انجام میدهم و درک میکنم.»
Add a Comment